Threesome Jazz

Threesome Jazz bestaat uit 3 vaste gezichten; Martin, Lex & Benjamin. Na regelmatig met elkaar in gelegenheidsformaties gespeeld te hebben, sloegen ze in 2010 de handen in een om voortaan samen op pad te gaan. En daarmee is ook direct de eigen stijl van het trio ontstaan. Bescheiden en toch uitbundig. En vooral op maat, want het repertoire van Threesome Jazz past van huiskamerconcert to concertzaal.

Onvervalste rhythm & blues afgewisseld met swingende en romantische classics!

 

Elk nummer wordt met zorg uitgekozen, uitgezocht en uitgeplozen. De oorsprong van een nummer vertelt vaak zoveel meer over de akkoorden en gekozen woorden. En met respect voor de schrijver probeert Threesome Jazz elk nummer tot het publiek door te laten dringen. En zo blijken er veel meer lagen in het liedje te zitten dat je al zolang kent!

De formatie is te boeken voor evenementen, bruiloften, festivals, etc! Van achtergrondmuziek tot (huiskamer)concert laat dit trio zich graag zien. Natuurlijk bespreken wij graag uw specifieke wensen om de live-muziek op maat af te leveren! Neem hiervoor gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

_HW29748Benjamin Kuijpers – Zang / Saxofoon

Een volle agenda en veel podiumervaring maken van Benjamin als zanger/vocalist een echte allrounder. Met liefde voor jazz en R&B, die met de paplepel is ingegoten, is hij met Threesome Jazz precies waar hij zijn moet! Meer informatie over zijn muziek: BNK Music

 


 

Lex Kemper – Gitaar / Zang

Geen druktemaker maar zéker wel een sfeermaker. De onmis(ken)bare gitarist van Threesome Jazz deed al jaren ervaring op in diverse stijlen. Van jazz tot gypsy is niets muzikaals bij hem onbekend; website! Zijn motto: sfeer wordt niet bepaald door het aantal decibellen.

 


 

Martin van Delden – Contrabas / Zang

Met de stevige basis van deze allround bassist is Threesome Jazz compleet. Martin speelde jaren in bands van Pop & Rock tot Soul & Jazz en tourde met muziekformaties over het continent. De lage noten van een man met véél noten op zijn zang!